Laman Utama Kalendar AktivitiSunday, September 21, 2014
Berita Terkini
Menu Utama
Laman Utama
Di Mana Kami ?
Jabatan & Agensi
No Telefon Penting
Galeri Foto
Cuti Kelepasan 2012
Persekolahan 2012
Contact Me
Search
Cara Upload Gambar
Kalendar Aktiviti

Iklaneka@sunet

Komuniti Blogger SU
Aba Muiz
Alien
Berlingo
Cemara West
Cikliah
Dbins
Eelya_Khadeeja
EFS
GAB
Hamas
hangperak
Jemay
Kakcik
Kicapsoda
Kudin
Lana
Lanz
Lanrambai
mamanini
Masri
Mimiejibam
mk
mnazrolh
Polymerase
Reena_onn
Sayedli
Shamrin
Seri Pristana
Suealeen
SuZaimi
syahrul76
Tembakau
Ustaz Amal
Yop
Zain
Zuhaini
Zulsa

Kommuniti Flikr SU
Abu_muadz
Azlan
Berlingomerah
Dbins
Jemay
Lanrambai
Lekir
Lensa@SU
Melor
Riezmaldini
Ujang
Zain

Surat Khabar
Berita Harian
Harian Metro
New Straits Times
Sinar Harian
The Malaysian Insider
The Star
The Sun
The Malay Mail
Utusan Malaysia
Kosmo
Bernama
Harakah Daily
Malaysiakini
Agendadaily
Malaysia Hari Ini
Selangorkini
Berita Semasa
Malaysia Today
Malaysia In Focus
Malaysian Digest
MStar Online

Pautan Tempatan
Apartment Rose
Bristana
KAFAI Darul Syahadah
KRT Saujana Utama
Masjid An Nur
Masjid SU
Nisa-SaujanaUtama
PAS Saujana Utama
PAS Saujana Utama 2
Persatuan Penduduk SU2
PKR Saujana Utama
Pusat Giat Wanita
SBCR
Seri Pristana
SK Saujana Utama
SMK Saujana Utama
Saujana Utama 3
Surau Al-Hidayah
Surau Al-Muhajirin
Surau Al-Mustaqim
Surau SBCR
Sutamacyclo
UMNO Saujana Utama

Pautan Lain
Kerajaan Malaysia
Kerajaan Selangor
Menteri Besar Selangor
MDKS
Talian Aduan Rakyat
JAIS

Aplikasi
Ramalan Cuaca
Pembaharuan CDL
Semakan Tempoh CDL
Semak Daftar Pengundi
Semak Saman JPJ
Semak Saman PDRM
Semak Taksiran MDKS
Semak Mata KEJARA
Semak Tender Kerajaan
Tempahan MAS
Tempahan Firefly
Tempahan Air Asia

View Thread
SU.net - Aspirasi Komuniti Saujana Utama | Komuniti Anda @ su.net | Ahli Majlis MDKS Zon 6D
Page 28 of 35 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
Isma_A7
Ahli

Posts: 1333
Joined: 01.08.07
Posted on 01-05-2011 01:59
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....



Edited by Isma_A7 on 01-05-2011 02:00
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
hakimi
Ahli

Posts: 83
Joined: 21.02.08
Posted on 02-05-2011 08:05
Pindahlah batu tu orang bidara enam, tutup jalan demo sudah. Boleh kita orang guna jambatan tu...
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
poknik
Ahli

Posts: 838
Location: Saujana Utama
Joined: 18.01.10
Posted on 02-05-2011 08:26
hakimi wrote:
Pindahlah batu tu orang bidara enam, tutup jalan demo sudah. Boleh kita orang guna jambatan tu...


itu yg sebaik2 dan sepatutnya.. selama ni depa tu dok tutup jalan2 lain sekali, bukan hanya jln bidara 6, mmg tak patut. dah masuk kategori zalim namanya tu..


"Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat, maka hendaklah ia BERKATA YANG BAIK-BAIK ATAU DIAM SAHAJA.."
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
azlan_aznam
Ahli

Posts: 300
Joined: 16.08.07
Posted on 02-05-2011 12:19
poknik wrote:
hakimi wrote:
Pindahlah batu tu orang bidara enam, tutup jalan demo sudah. Boleh kita orang guna jambatan tu...


itu yg sebaik2 dan sepatutnya.. selama ni depa tu dok tutup jalan2 lain sekali, bukan hanya jln bidara 6, mmg tak patut. dah masuk kategori zalim namanya tu..


yer lah, saya setuju, blok konkrit tu diubah, tutup jalan bidara tu sahaja... boleh jugak orang guna jalan tu.... dah tak ganggu depan rumah dah...
azlan_aznam Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
edika
Ahli

Posts: 149
Location: some one some where
Joined: 24.10.08
Posted on 02-05-2011 14:02
azlan_aznam wrote:
poknik wrote:
hakimi wrote:
Pindahlah batu tu orang bidara enam, tutup jalan demo sudah. Boleh kita orang guna jambatan tu...


itu yg sebaik2 dan sepatutnya.. selama ni depa tu dok tutup jalan2 lain sekali, bukan hanya jln bidara 6, mmg tak patut. dah masuk kategori zalim namanya tu..


yer lah, saya setuju, blok konkrit tu diubah, tutup jalan bidara tu sahaja... boleh jugak orang guna jalan tu.... dah tak ganggu depan rumah dah...


respect kat org2 jln lili blakang sekolah, cemara kt PASTI releks jer.. hari2 laluan sibuk tak terniat nk tutup jalan..
kalau kita mengalihkan halangan di jalan laluan org ramai leh dapat pahala...
edika_isk Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
zimbo
Ahli

Posts: 35
Joined: 09.08.07
Posted on 02-05-2011 23:56
Orang jalan bidara 6 memang dasar pentingkan diri sendiri.kalau rumah aku area situ malu nak mengaku...takut dgn bayang2 sendiri....nanti takde orang nak layan baik kat mana2 majlis....sebab dah jenis kumpulan atau puak yang tak bertolak ansur dengan masyarakat setempat.
Bak kata jln bidara 6 nie dah glamer...org malas nak ganggu korang tapi korang alihlah batu2 tu kat simpang jln korang je....sekurang-kurangnya kami boleh masuk jambatan tu utk ke SU Mall.
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
zimbo
Ahli

Posts: 35
Joined: 09.08.07
Posted on 03-05-2011 00:08
Isma_A7 wrote:
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....


Atau pun jika korang taknak alihkan batu tu ke phujung simpang kami ade cara lain.
WAHAI KAWAN2 SEMUA WARGA SU1 YANG MENGGUNAKAN JAMBATAN BARU...SAYA GALAKKAN TUAN PUAN GUNA JAMBATAN BARU TU DAN BELOK KE KIRI TERUS MENUJU KE JLN BIDARA 6....KEMUDIAN MASUK JALAN TU(BIDARA 6 ) TERUS KE SHELL. SAYA RASAKAN CARA INI ADALAH LEBIH MUDAH BERBANDING KITA LALU TEPI SU MALL YANG LEBIH AGAK MENCABAR LALUANNYA.
APA KATA TUAN PUAN SEMUA DENGAN CADANGAN BAGUS NIE???????
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
kahmadi
Ahli

Posts: 140
Joined: 18.01.08
Posted on 03-05-2011 03:43
zimbo wrote:
Isma_A7 wrote:
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....


Atau pun jika korang taknak alihkan batu tu ke phujung simpang kami ade cara lain.
WAHAI KAWAN2 SEMUA WARGA SU1 YANG MENGGUNAKAN JAMBATAN BARU...SAYA GALAKKAN TUAN PUAN GUNA JAMBATAN BARU TU DAN BELOK KE KIRI TERUS MENUJU KE JLN BIDARA 6....KEMUDIAN MASUK JALAN TU(BIDARA 6 ) TERUS KE SHELL. SAYA RASAKAN CARA INI ADALAH LEBIH MUDAH BERBANDING KITA LALU TEPI SU MALL YANG LEBIH AGAK MENCABAR LALUANNYA.
APA KATA TUAN PUAN SEMUA DENGAN CADANGAN BAGUS NIE???????


haha.. sangat bagus idea nih.. aku akan buat gitu hari2 start esok..
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
betty
Ahli

Posts: 116
Joined: 15.04.08
Posted on 03-05-2011 05:03
kahmadi wrote:
zimbo wrote:
Isma_A7 wrote:
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....


Atau pun jika korang taknak alihkan batu tu ke phujung simpang kami ade cara lain.
WAHAI KAWAN2 SEMUA WARGA SU1 YANG MENGGUNAKAN JAMBATAN BARU...SAYA GALAKKAN TUAN PUAN GUNA JAMBATAN BARU TU DAN BELOK KE KIRI TERUS MENUJU KE JLN BIDARA 6....KEMUDIAN MASUK JALAN TU(BIDARA 6 ) TERUS KE SHELL. SAYA RASAKAN CARA INI ADALAH LEBIH MUDAH BERBANDING KITA LALU TEPI SU MALL YANG LEBIH AGAK MENCABAR LALUANNYA.
APA KATA TUAN PUAN SEMUA DENGAN CADANGAN BAGUS NIE???????


haha.. sangat bagus idea nih.. aku akan buat gitu hari2 start esok..



buatnya dorang pegi tutup jambatan baru tu atas alasan membahayakan nyawa penduduk bidara 6 dan lain2 apa korang nak jawab??? dorang pernah buat sekali takkan yg ini dorang tak berani buat gak? persatuan penduduk dorang power2 tau smpi orang lain tak boleh dan tak berani nak buat apa2...jaga2 tu semua!
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
zimbo
Ahli

Posts: 35
Joined: 09.08.07
Posted on 03-05-2011 05:46
betty wrote:
kahmadi wrote:
zimbo wrote:
Isma_A7 wrote:
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....


Atau pun jika korang taknak alihkan batu tu ke phujung simpang kami ade cara lain.
WAHAI KAWAN2 SEMUA WARGA SU1 YANG MENGGUNAKAN JAMBATAN BARU...SAYA GALAKKAN TUAN PUAN GUNA JAMBATAN BARU TU DAN BELOK KE KIRI TERUS MENUJU KE JLN BIDARA 6....KEMUDIAN MASUK JALAN TU(BIDARA 6 ) TERUS KE SHELL. SAYA RASAKAN CARA INI ADALAH LEBIH MUDAH BERBANDING KITA LALU TEPI SU MALL YANG LEBIH AGAK MENCABAR LALUANNYA.
APA KATA TUAN PUAN SEMUA DENGAN CADANGAN BAGUS NIE???????


haha.. sangat bagus idea nih.. aku akan buat gitu hari2 start esok..



buatnya dorang pegi tutup jambatan baru tu atas alasan membahayakan nyawa penduduk bidara 6 dan lain2 apa korang nak jawab??? dorang pernah buat sekali takkan yg ini dorang tak berani buat gak? persatuan penduduk dorang power2 tau smpi orang lain tak boleh dan tak berani nak buat apa2...jaga2 tu semua!


Power mende nya...Mustahil dia "puak2" tu akan berjaya....sebab ape?sbab tuan punya kedai kat jambatan baru lagi power....malah mereka lagi suka kita lalu lalang di situ...ada "ONG' katanya.nie kejap lagi aku nak kluar...akan ku sibukkan jalan di situ....HA HA HA HA HA.....pergi dan balik....

Seterusnya cadangan idea nie khas ku tujukan kepada bro yg jual nasi lemak di bidara 6 tu...aku cadangkan bro berniaga kat atas jambatan yg ditutup tu...aku rasa kat situ betul2 border antara SUI dan mereka2 tu.InsyaAllah bisnes akan bertambah maju.logik aper...cuba pasang cable kat dalam perbandaran dan orang glomac....main politik skit...aku akan sokong didirikan tapak niaga sementara untuk peniaga nasi lemak dan sewaktu dengannya....bukan khemah kekal tapi sekadar buka payung utk niaga petang smpi malam...amacam????nampak idea nie giler tapi yang giler tu lah yang bertabur niaga kat k.l....tmpt2 yang tak logik tapi boleh buka payung utk bniaga....yg penting kena berani....pendatang asing pakai buka je...try dulu...he he he...
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
pobedah
Ahli

Posts: 15
Joined: 26.11.10
Posted on 05-05-2011 09:07
ape kata korang lalu jambatan baru then short cut jalan bidara 6.kompom drg ambik batu block kat jambatan tu n totop laluan bidara 6 aje! hehehe. smiley
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
Jemay
Ahli

User Avatar

Posts: 5356
Location: tengah ngadap pc...
Joined: 26.07.07
Posted on 05-05-2011 09:26
pobedah wrote:
ape kata korang lalu jambatan baru then short cut jalan bidara 6.kompom drg ambik batu block kat jambatan tu n totop laluan bidara 6 aje! hehehe. smiley


bagus gak idea awok ni... hehehe smiley
komeng_hensem Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
Isma_A7
Ahli

Posts: 1333
Joined: 01.08.07
Posted on 06-05-2011 02:48
batu belah batu bertangkup kat jambatan lama tu dah jadi senjata makan tuan. Org yg proposed letak batu kat situ mesti malu coz ideanya kini tak relevan sejak jambatan baru n jalan baru ke jln bidara siap.


Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
poknik
Ahli

Posts: 838
Location: Saujana Utama
Joined: 18.01.10
Posted on 06-05-2011 03:19
Isma_A7 wrote:
batu belah batu bertangkup kat jambatan lama tu dah jadi senjata makan tuan. Org yg proposed letak batu kat situ mesti malu coz ideanya kini tak relevan sejak jambatan baru n jalan baru ke jln bidara siap.


eloklah sape yg letak batu tu dulu buka balik jalan/jambatan tu, toksah dok malu2, demi kebaikan orgramai.. ataupun alih saja batu tu ke betul2 depan jalan bidara 6 tu, orglain boleh lalu ikut jalan bidara 2 atau 4 utk ke SU3, atau terus ke SU Mall. Tak elok dok tanggung dosa kering lama2..menghalang orgramai dari ikut jalan2 lain..

p/s: nampaknya org bidara 6 dah tak kesah/layan atau malas nak layan dah kot.. so tuan2 buatlah apa2 yg patut.. smiley


"Barangsiapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat, maka hendaklah ia BERKATA YANG BAIK-BAIK ATAU DIAM SAHAJA.."

Edited by poknik on 06-05-2011 03:30
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
Jemay
Ahli

User Avatar

Posts: 5356
Location: tengah ngadap pc...
Joined: 26.07.07
Posted on 06-05-2011 04:15
kita ikut idea pobedah:

`pobedah wrote:
ape kata korang lalu jambatan baru then short cut jalan bidara 6.kompom drg ambik batu block kat jambatan tu n totop laluan bidara 6 aje! hehehe.'
komeng_hensem Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
pobedah
Ahli

Posts: 15
Joined: 26.11.10
Posted on 06-05-2011 07:34
Jemay wrote:
kita ikut idea pobedah:

`pobedah wrote:
ape kata korang lalu jambatan baru then short cut jalan bidara 6.kompom drg ambik batu block kat jambatan tu n totop laluan bidara 6 aje! hehehe.'


jom ramai2 laluuuu....smiley
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
kak cik
Ahli

User Avatar

Posts: 1334
Location: rumah depan simpang tiga
Joined: 27.07.07
Posted on 07-05-2011 11:50
Isma_A7 wrote:
Simpati pada rakan2 Jln Bidara 6.

Terkini:-Glomac sambungkan pulak simpang yg baru bukak tu dgn jln bidara. Maknanya batu2 besar yg tutup simpang lama tu dah tak berguna coz sekrg org ramai boleh tembus dari kedai baru ke Shell melalui bidara 6.

dah berbalik pada asal.....


kesian depa tu ye. bila semua kedai dibuka nanti sure sibuk juga le jambatan tu. tak caya u ol tgk le nanti mesti dia orang akan marah lagi sekali jalan depan rumah dia orang dah sibuk
cikcah Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
emylia
Ahli

Posts: 1153
Location: jln cemara, su1
Joined: 05.10.07
Posted on 08-05-2011 03:07
tp masa beli dah mmg tahu kan, rumah akan dkt dgn commercial area? mesti dah boleh jangka sibuk

tu sbb saya beli gak rumah kat SBCR, walaupun masa tu hutan sbb Glomac kata takkan ada shoplot...tenteram sikit
Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
Isma_A7
Ahli

Posts: 1333
Joined: 01.08.07
Posted on 08-05-2011 04:12
sepatutnya rakan2 jln bidara bersyukur coz semua kemudahan within walking distance...bank, CM, SU mall, MyMydin, KFC. Kalau Maybank bukak kat kedai baru tu, lg seronok. Ditakdirkan petrol keta abis masa nak keluar kerja, boleh jalan kaki pegi Shell!

So terimalah kami rakan2 SU yg lain berkongsi jambatan & jalan shortccut tu. Kesian kat rakan2 Seri Pagi, Lili & Cemara - dah lah jauh dgn business centre tu, nak lalu shortcut pun tak boleh.. Tapi takpelah.. jambatan baru dah siap.

Saya sebagai penduduk terhampir dengan jambatan baru dengan ini menamakan Jambatan baru tu dengan nama "Jambatan Kasih Sayang" coz kita bagi peluang kpd semua untuk lalu.

Nota betis:- Ada siapa2 nak namakan Jambatan Jln Bidara?




Send Private Message
Author RE: Tutup Jln Bidara 6 di Saujana Utama 3
emylia
Ahli

Posts: 1153
Location: jln cemara, su1
Joined: 05.10.07
Posted on 08-05-2011 04:17
1st time baca nota betis...new terminology ye? menarik

selalu baca nota kaki
Send Private Message
Page 28 of 35 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Jump to Forum:
Video Pilihan

Rakaman Kuliah Feqah
Oleh Ustaz Hasrizal
@ Surau Al-Hidayah,
pada 05 Nov 2012
Login
Username

Password



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Pengguna Online
Tetamu Online: 10
Bukan Ahli Online:

Ahli Berdaftar: 1,319
Belum Diaktifkan: 42050
Terbaru : azilahchan
Last Seen Users
orggagah 1 week
cik non 1 week
haniazhar 2 weeks
zall 2 weeks
idah135 2 weeks
501 3 weeks
syahrul76 4 weeks
yedshah 4 weeks
kiffli01 5 weeks
Kman 9 weeks
amnabas10 weeks
irabahari10 weeks
eszek11 weeks
bababobok11 weeks
polymerase11 weeks
zuhaini12 weeks
oneshah7712 weeks
lomangsebatang12 weeks
tudor12 weeks
jai161612 weeks
Kotak Menjerit
You must login to post a message.

zall
04/09/2014 03:08
forum kat mana2 pun mmg byk tinggai sawang angkara FB..

501
26/08/2014 11:08
Assalamualaikum...tumpang
tanya....umah sewa double storey brapa sewa kat su1 ni


eszek
03/07/2014 02:15
boleh sesapa share info weekend maid? sy sdg mencari ..wassaup di 0192831793.tq

lomangsebatang
25/06/2014 08:00
Kalau baru nak mohon mmg dah terlambat, undian sudah lepas

kakak
24/05/2014 13:38
Salam.Sapa tau apa-apa pasal bazar ramadhan ni? Nak join niaga..Anyone?

lomangsebatang
24/03/2014 06:17
Cafe Secret Recipe Kini di Saujana Utama

idarin
21/01/2014 01:16
Tuisyen sains sek ren-sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi cikgu ida 0126246501

idah135
09/01/2014 11:23
Sya mencari penjaga baby umur 2 bln . Ada sesiapa tahu. Sy di sbcr

madhya
03/01/2014 03:47
salam n slamat tahun baru 2014 khusus warga saujana utama wlaupun hari2 traffic jem...

myra
19/12/2013 12:47
assalam....kengkawan.. recommend contractor renovation rumah 0132326000 mr.saiful

angahjija
12/12/2013 06:40
salam...sapa ada contact reper tombol kunci pintu rumah pls...

madhya
12/12/2013 01:58
HOMESTAY SU 2 DI JLN MERANTI 7 BOLEH CAL 019 3527734

zimbo
03/12/2013 05:27
kontraktor melayu nie dari luar.bukan org SU.

zimbo
03/12/2013 05:26
bagi harga amat murah dari kontraktor lain.pertengahan jaln akan create isu utk jadikan alasan cabut lari dari menyiapkan keje setelah wang progress diterima.atas alasan projek tak untung.kontraktor m

zimbo
03/12/2013 05:24
Warga SU perlu hati2 dlm memilih kontraktor utk bina rumah dan reno.beberapa orang telah ttipu di SU dgn sorang kontraktor nie..manis mulut berckp pd awalnya utk dptkn projek.bagi harga amat murah dar

zimbo
03/12/2013 04:47
Alfatihah...tp sy nk tye, arwah ni Rizal yg buat wiring elektrik tu ke? yg badan berisi sikit..

zall
16/11/2013 01:26
platform utk hantar iklan atau pengumuman apa2... www.saujanautama.com

idah135
31/10/2013 23:42
Alfatihah. Bila dikebumikan. Kami nak ziarah. Tapo tak tahu alamat. Dah cuba call wife nye tapi tak berqngkat. Ada sesiapa tahu alamat rumah arwah. Arwah seorang yg baik sgt

angahjija
31/10/2013 23:32
assalam..dukacita dimaklum kan saudara Rizal kita (reper brg letrik SU) telah pn pergi mengadap Illahi jam 3 pagi tadi ..alfatihah buat arwah :-(

ibnor508
31/10/2013 01:10
AM ada arrange layar besar live final Piala Malaysia kat SU tak tahun ni?

Jeritan Lama
Ke Atas Semula
© Copyright 2007-12 Saujanautama.net, Saujana Utama, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan
.: Penafian :.
Pihak Panel Portal tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kerosakan
atau gangguan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

4346277 Unique Visits
Engine: Entrance Theme / originaly Black act Revised by Design-Shoppen